ΤΕΛΟΣ… Ήρθε Κύπρο το καλοκαίρι όμως ΦΕΥΓΕΙ ξαφνικά!

ΤΕΛΟΣ… Ήρθε Κύπρο το καλοκαίρι όμως ΦΕΥΓΕΙ ξαφνικά!

Ο Κώστας Γιαννούλης αποτελεί παρελθόν από τη Πάφο.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε φέτος και στο πρώτο του επίσημο ματς κόντρα στην Ανόρθωση ήταν πολύ καλός, θα αποχωρήσει από το συγκρότημα του Πρέσλι για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Η εξέλιξη αυτή είναι αλήθεια πως ξάφνιασε μιας και κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο και τώρα η Πάφος θα αναγκαστεί να πορευτεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, που καλά-καλά δεν ξεκίνησε, χωρίς έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE