ΑΝΑΤΡΟΠΗ σκηνικού και ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ σκηνικού και ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Το ρήγμα της Ομοσπονδίας με την Εθνική Δανίας γεφυρώθηκε, τουλάχιστον προσωρινά και οι ποδοσφαιριστές της ξαναφορούν το εθνόσημο για το ματς με την Ουαλία!

Στο ματς με τη Σλοβακία στην πρεμιέρα του Nations League, η Δανία ηττήθηκε 3-0, έχοντας στη σύνθεσή της παίκτες από την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη κατηγορία, καθώς και αρκετούς από το Futsal. Hταν η λύση της DBU προκειμένου να μην τιμωρηθεί η χώρα, καθώς η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Δανίας αρνήθηκε να διεξαχθούν τα ματς με τους όρους των συμβολαίων που ίσχυαν μέχρι πρότινος για τους διεθνείς. Ωστόσο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προσωρινή, τουλάχιστον, συμφωνία και έτσι για το ματς με την Ουαλία η Δανία θα είναι κανονικά με τους παίκτες που την οδήγησαν στους «16» του Μουντιάλ.

«Είναι καλό για την εθνική ομάδα και για όλους στο ποδόσφαιρο της Δανίας ότι μπορούμε να παίξουμε το σημαντικό ματς του Nations League με τη σωστή εθνική και πάλι να επικεντρωθούμε στο άθλημα», τόνισε ο Γέσπερ Μόλερ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Η συμφωνία είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση και οι παίκτες της εθνικής είναι ικανοποιημένοι που πλέον μπορούν να αφοσιωθούν στο ματς με την Ουαλία την Κυριακή», είπε από την πλευρά του ο Μαντς Όλαντ, διευθυντής στην Ένωση Ποδοσφαιριστών.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE