ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυροδοτεί το κλίμα της συναίνεσης ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελής Νικολαΐδης.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Παρασκευής (7/9), ο κ. Νικολαΐδης δεν φαίνεται να δίνει συγκατάθεση για μια συμφωνία.

Σε αντίθεση, μάλιστα, με τα υπόλοιπα στελέχη των εκπαιδευτικών οργανώσεων, που παραπέμπουν το θέμα στις χωριστές συνεδριάσεις και στην κοινή συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, ο κ. Νικολαΐδης μιλά για απόρριψη και της νέας πρότασης.

Ταυτόχρονα, κάνει λόγο για απεργία, σημειώνοντας επί λέξη ότι «εφ’ όσον η νέα πρόταση απορρίπτεται, απομένει να καθοριστούν οι πρώτες μέρες απεργίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE