ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφαγε» €1,4 εκ. από την νύφη του – Την «έκαψε» το χαρτί

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφαγε» €1,4 εκ. από την νύφη του – Την «έκαψε» το χαρτί

Μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να οικειοποιηθεί χρηματικό ποσό πέραν του €1,4 εκατ. από τη νύφη του και να τα βάλει στον δικό του τραπεζικό λογαριασμό.

Ο λόγος για 78χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος μετά την αποκάλυψη της απάτης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η σύζυγος του αδελφού του 78χρονου, είναι Ελληνοκύπρια που διαμένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και όρισε τον κουνιάδο της ως διαχειριστή της περιουσίας και τραπεζικών της λογαριασμών στο νησί.

Ο κουνιάδος της όμως, χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο που είχε από τη νύφη του για να κάνει αναλήψεις από τον λογαριασμό της και εμβάσματα στον δικό του!

Έτσι από το 2009 έως το 2013 κατάφερε να οικειοποιηθεί ποσό ύψους €1,440,722. Ποσό το οποίο κατέθετε η ίδια από το εξωτερικό στον τραπεζικό της λογαριασμό στην Κύπρο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μόλις ανακάλυψε η παραπονούμενη πως τα χρήματα της έβγαλαν φτερά, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία του υπόπτου, ο οποίος αναζητήθηκε από την Αστυνομία χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί, ενώ παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του και αναζητείται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top