ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα «μαχαίρια» εταιρία καυσίμων με ιδιοκτήτη πρατηρίου -Διαφορά που αγγίζει τις 160.000 ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα «μαχαίρια» εταιρία καυσίμων με ιδιοκτήτη πρατηρίου -Διαφορά που αγγίζει τις 160.000 ευρώ

Μέσω ανακοινώσεων στον ημερήσιο Τύπο συνεχίζεται η «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα σε μεγάλη εταιρία καυσίμων και ιδιοκτήτη πρατηρίου στη Λεμεσό.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σε ανακοίνωσή της στον Τύπο η Coral Cyprus δικαιούχος του σήματος LUKoil στην Κυπριακή Δημοκρατία ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι επί της Λεωφόρου Μακαρίου 156 στη Λεμεσό, το πρατήριο που φέρει τα σήματα της LUKoil δεν προμηθεύεται καύσιμα από την εταιρία.

Ως εκ τούτου συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, η Coral Cyprus δεν έχει σχέση με την «αγνώστου σε εμάς προέλευση και ποιότητα καύσιμα που διαθέτει αυτό το πρατήριο» και συνεπώς δεν φέρει η εταιρία καμία ευθύνη.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του πρατηρίου κύριο Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι όντως δεν προμηθεύεται καύσιμα από την LUKoil, αφού μεταξύ του ιδίου και της εταιρίας έχει ξεσπάσει μια «μάχη» η οποία βρίσκεται ενώπιον Δικαστηρίου και όπως μας δήλωσε υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών μια οικονομική διαφορά ύψους 160.000 ευρώ (που αξιώνει ο πρατηριούχος).

Σχετικά με τις αναφορές για αγνώστους προέλευσης και ποιότητας καύσιμα ο κύριος Δημητρίου τόνισε πως το πρατήριο προμηθεύεται καύσιμα, νόμιμα, από άλλη εταιρία και ότι στο πρατήριο του γίνονται όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι από αρμόδια τμήματα του κράτους.

Τόνισε παράλληλα ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τα σήματα του πρατηρίου, έως ότου η υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου λάβει τέλος αδιαφορώντας για τις επανειλημμένες αναφορές στον Τύπο που προβαίνει η εταιρία, σχετικά με τις οποίες όπως μας δήλωσε έχει μιλήσει με τον δικηγόρο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top