ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «αντίο» της γνωστής δημοσιογράφου από τον ΑΣΤΡΑ- «Δεν μου επέτρεψε η συναισθηματική φόρτιση…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «αντίο» της γνωστής δημοσιογράφου από τον ΑΣΤΡΑ- «Δεν μου επέτρεψε η συναισθηματική φόρτιση…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία δεκαετία καθιερώθηκε στα ερτζιανά ως μια από τις πιο αγαπημένες φωνές των φιλάθλων. Όχι μόνο λόγω της χροιάς της φωνής της, ασφαλώς.

Η Κατερίνα Κυριάκου για την οποία και ο λόγος δύσκολα μπορούσε να σε αφήσει ασυγκίνητο. Με άποψη, ευθύτητα, αντικειμενικότα και αυξημένο αίσθημα ευθύνης και δικαίου, κατάφερνε να κερδίζει με την πρώτη τον ακροατή.

Η αγαπημένη μας Κατερίνα, λοιπόν, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ, παρ΄ όλο που οι μετρήσεις πιστοποιούσαν την υψηλή ακροαματικότητα που είχε η εκπομπή της.

Φαίνεται, όμως, πως λόγοι αρχής την ώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον ραδιοσταθμό.

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από την τοποθέτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την Παρασκευή (14/09): «Η συναισθηματική φόρτιση δεν μου επέτρεψε σήμερα να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ακροατές του ΑΣΤΡΑ και κυρίως τους φίλους του αθλητικού προγράμματος 12 με ΜΙΑ... Θέλω να πω ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ακρόαση σας όλα αυτά τα χρόνια και να σημειώσω ότι χάρης σε ΕΣΑΣ το πρόγραμμα βρίσκεται στα ψηλότερα σκαλοπάτια...🎧 Με τιμά το γεγονός οτι πριν από μερικές μέρες μου ανατέθηκε από τη διοίκηση η ευθύνη νέας δίωρης αθλητικής εκπομπής, όμως, δεν αποδέχθηκα και υπέβαλα τελικά την παραίτηση μου εκφράζοντας λύπη και διαφωνία ως προς συγκεκριμένους χειρισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα την μετακίνηση της ώρας του προγράμματος αλλά και άλλων αλλαγών. Σεβασμός στις αποφάσεις αλλά σεβασμός και στις αντιδράσεις...Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΑΣΤΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που στάθηκαν δίπλα μου, κυρίως τις τελευταίες μέρες μετά και την απόφαση που έλαβα για παραίτηση. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΔΙΚΟΥΣ μου ανθρώπους που με ανέχονται και με στηρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια...».

Είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε πάλι ή/και να διαβάσουμε δημοσιογραφικά θέματα της Κατερίνας. Άλλωστε η καλή συνάδελφος, λόγω πείρας, είναι σε θέση να προσφέρει σε όλα τα ρεπορτάζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top