Φονικός τυφώνας πλήττει τις Φιλιππίνες -Τουλάχιστον 25 νεκροί

Φονικός τυφώνας πλήττει τις Φιλιππίνες -Τουλάχιστον 25 νεκροί

Σε τουλάχιστον 25 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις Φιλιππίνες από το καταστροφικό πέρασμα του υπερτυφώνα Μανγκούτ, του σφοδρότερου της φετινής χρονιάς, όπου έπληξε τις βόρειες περιοχές της χώρας με σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολισθήσεις στην περιοχή Κορδιλιέρα στο νησί Λουζόν και τέσσερις στη γειτονική επαρχία Νουέβα Βιστσάγια.

Ένας ακόμη άνθρωπος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου στην επαρχία Γιοκός Σουρ, τόνισε ο Φραντσίς Τολεντίνο επικεφαλής της κυβέρνησης για τη διαχείριση καταστροφών.

Στην περιοχή που έπληξε ο τυφώνας κατοικούν περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι, μεγάλος αριθμός των οποίων σε πρόχειρες κατοικίες.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στις βόρειες παραλιακές περιοχές της χώρας λόγω των κινδύνων να σημειωθούν πλημμύρες και κατολισθήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE