ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέτοιο… «λαβράκι», ποτέ ξανά!

Τέτοιο… «λαβράκι», ποτέ ξανά!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα, αφού σχεδόν σε κάθε παιχνίδι θα… «σερβίρει» τουλάχιστον μία ασίστ στους συμπαίκτες του, πέρα από τις υπόλοιπες δουλειές που κάνει στο γήπεδο, «οργώνοντας» τη δεξιά πτέρυγα!

Πλέον όμως όλοι μας έχουμε συνηθίσει τις… υψηλές πτήσεις του Ζοάο Πέδρο και ότι κι αν κάνει στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα μας προκαλέσει καμία εντύπωση, ακόμα κι αν κάποια στιγμή, πετύχει… χατ-τρικ ή μοιράσει… 5-6 ασίστ!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή φυσικά, τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο και όχι άδικα, γι΄ αυτό και χθες του έδωσε φανέλα βασικού, παρότι τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο πως θα έπαιρνε ανάσες ενόψει Λάτσιο, αφού είχε περάσει και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Τουλάχιστον όμως, έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο όταν τα πάντα είχαν κριθεί, αφού δεν χρειαζόταν να… σκορσαριστεί άλλο.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top