Το είδαμε ΞΑΝΑ αυτό το… ΤΡΑΓΙΚΟ! (Ανόρθωση-ΑΕΛ)

Το είδαμε ΞΑΝΑ αυτό το… ΤΡΑΓΙΚΟ! (Ανόρθωση-ΑΕΛ)

Γίνεται μεγάλος λόγος για τους Κύπριους παίκτες και για ακόμη ένα παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι τους ψάχνουμε με το… φακό.

Στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ μόλις ένας από τους 22 παίκτες που άρχισαν ως βασικοί ήταν Κύπριος και αυτός ήταν ο Ανδρέας Αβραάμ. 

Στον πάγκο της Ανόρθωσης βρίσκονται οι Δημητρίου, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Οικονομίδης και Σωτηρίου ενώ της ΑΕΛ οι Κεραυνός, Μυτίδης, Μακρής, Χ. Κυριάκου και Γουίλερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.