ΚΟΣΜΟΣ

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον βιαστή της 6 χρόνια μετά και άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον βιαστή της 6 χρόνια μετά και άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 54χρονος ο οποίος το 2007 βίασε γυναίκα καταφέρνοντας να γλιτώσει τη σύλληψη, καθώς η κοπέλα που δεν κατονομάζεται δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, γιατί πίστευε ότι οι αρχές δεν θα ασχοληθούν.

Πρόκειται για τον Antonio White, ένα κατά συρροή βιαστή όπως εκτιμούν οι αρχές ο οποίος την Παρασκευή 14/9 καταδικάστηκε σε δια βίου φυλάκιση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το περιστατικό σημειώθηκε το 2007, όταν ο 54χρονος προσέγγισε τη γυναικά και προσφέρθηκε να την μεταφέρει στη στάση του τρένου, εκεί όπου κατευθυνόταν. Το θύμα, που αναγνώρισε τον δράστη ως ένα από τους γείτονες της αποδέχθηκε την πρόταση του, ωστόσο ο White αντί να την οδηγήσει στη στάση, την μετέφερε σε ερημική τοποθεσία με φανερά άλλες προθέσεις.

Η γυναίκα αντιλαμβανόμενη τι επρόκειτο να συμβεί άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει, με τον 54χρονο να την καταδιώκει και κρατώντας όπλο να την απειλεί και στη συνέχεια να την βιάζει μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η γυναίκα, που ανέφερε το περιστατικό σε φίλους και οικογένεια δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία, καθώς θεώρησε ότι δεν θα της δώσουν σημασία, από τότε δεν ξαναείδε τον δράστη μέχρι το 2013, έξι χρόνια μετά όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο σε στάση τρένου.

Άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια αναφέροντας ότι «αυτός είναι ο άντρας που με βίασε» με μέλη της Αστυνομίας της Τζιώρτζια (ΗΠΑ) που βρίσκονταν στο σημείο να του περνούν χειροπέδες.

Μετά από χρόνια ερευνών διαπιστώθηκε ότι ο Αntonio White ήταν κατά συρροή  βιαστής με δράστη τουλάχιστον για 25 χρόνια, ενώ αναζητήθηκαν κι άλλα θύματα του 54χρονου με τέσσερα να έχουν επιβεβαιωθεί.

Με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες στα χέρια της η Αστυνομία κατέφερε να πετύχει την δια βία φυλάκιση του 54χρονου ο οποίος και παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top