ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ανά το Παγκύπριο την Παρασκευή (21/9).

Η διακοπή παρατηρήθηκε στο 25% της κατοικημένων περιοχών της Κύπρου.

Η βλάβη που παρατηρήθηκε σε μονάδα παραγωγής στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό του Βασιλικού, ήταν η αιτία πολλές περιοχές της Κύπρου να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, ανέφερε πως λόγω της βλάβης αμέσως τέθηκαν σε λειτουργία οι εφεδρικές μονάδες.

Να αναφέρουμε πως λόγω της βλάβης, προβλήματα είχαν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία φώτων τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE