Επιτυχιών ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Ομόνοια!

Επιτυχιών ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Ομόνοια!

Η Ομόνοια U19 πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με σκορ 0-3. Πιο κάτω η ενημέρωση από τους πράσινους.

Αναλυτικά:

»Την τρίτη της νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αυτή τη φορά απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, της οποιας επιβλήθηκε με 0-3 στο Μενεού.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Νικολάου, Κακουλλή Α., Κακουλλή Γ., Γεωργίου, Ιακώβου, Λεμέσιο, Φώτη, Κονομή, Πατσή, Ποντικό και Χαραλάμπους Χ. Τις τρεις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νικολάου, αποτέλεσαν οι Καλογερίδης, Χαραλάμπους Μ. και Μενοίκου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έλεγχε τον αγώνα και με την ποιότητα που την διακρίνει, κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο Ανδρόνικος Κακουλλή πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του «τριφυλλιού», ενώ γκολ σημείωσε και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει αλάνθαστη έχοντας 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες και σκέφτεται τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, απέναντι στην Καρμιώτισσα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE