ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχιών ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Ομόνοια!

Επιτυχιών ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Ομόνοια!

Η Ομόνοια U19 πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με σκορ 0-3. Πιο κάτω η ενημέρωση από τους πράσινους.

Αναλυτικά:

»Την τρίτη της νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αυτή τη φορά απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, της οποιας επιβλήθηκε με 0-3 στο Μενεού.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Νικολάου, Κακουλλή Α., Κακουλλή Γ., Γεωργίου, Ιακώβου, Λεμέσιο, Φώτη, Κονομή, Πατσή, Ποντικό και Χαραλάμπους Χ. Τις τρεις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νικολάου, αποτέλεσαν οι Καλογερίδης, Χαραλάμπους Μ. και Μενοίκου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έλεγχε τον αγώνα και με την ποιότητα που την διακρίνει, κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο Ανδρόνικος Κακουλλή πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του «τριφυλλιού», ενώ γκολ σημείωσε και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει αλάνθαστη έχοντας 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες και σκέφτεται τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, απέναντι στην Καρμιώτισσα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top