ΚΟΣΜΟΣ

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ενώ ξεψυχούσε η 44χρονη- Ανήλικη δολοφόνησε μητέρα και αδελφή- «Ήταν τρομακτικό»

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ενώ ξεψυχούσε η 44χρονη- Ανήλικη δολοφόνησε μητέρα και αδελφή- «Ήταν τρομακτικό»

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί που ήταν στη βάρδια για το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ. 44χρονη, κατόρθωσε να πάρει το 911 και να ζητήσει βοήθεια καθώς ξεψυχούσε ανέφερε αρμόδια πηγή.

Πριν προλάβουν όμως τα περιπολικά να φτάσουν στο σπίτι δύο γυναίκες ηλικίας 44 κα 19 ετών εντοπίστηκαν νεκρές στο σαλόνι, αφού προηγουμένως είχαν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από την 15χρονη κόρη και αδελφή.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα η ανήλικη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή επίσης με μαχαιριές και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της περιοχής χωρίς να καταφέρει να δώσει ακόμα κατάθεση για το τι οδήγησε στο να διαπράξει το έγκλημα.

Σύμφωνα με τον Σερίφη είναι άγνωστα τα αίτια της διπλής δολοφονίας, ωστόσο στο παρελθόν είχε κληθεί στο χώρο Αστυνομία για να επιληφθεί «ενδοοικογενειακών ζητημάτων»

 

Τα θύματα της δολοφονίας. Η 44χρονη Rosa Aminta Maldonado και η 19χρονη Rosa Lee Maldonado

«Δεχθήκαμε μια κλήση στο 911, όπου μια γυναίκα ούρλιαζε και εκλιπαρούσε για βοήθεια. Μπορούσε να ακούσεις τη μητέρα να παίρνει τις τελευταίες τις ανέσεις πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Ήταν τρομακτικό» ανέφερε στο δίκτυο WHEC.

«Όταν φτάσαμε βρήκαμε τις τρεις γυναίκες σε λίμνη αίματος, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί» συμπλήρωσε, με την 15χρονη να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κατηγορηθεί για φόνο παρά το νεαρό της ηλικίας της καθώς τα αδικήματα είναι πολύ σοβαρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top