ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χ»αρακίρι για την Ανόρθωση κόντρα σε μια ΑΡΙΣΤΗ μεσοαμυντικά Αλκή!

«Χ»αρακίρι για την Ανόρθωση κόντρα σε μια ΑΡΙΣΤΗ μεσοαμυντικά Αλκή!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αλκή και την Ανόρθωση (23/9) τελείωσε με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 0-0.

Το ματς ξεκίνησε με ευκαιρία για την Αμμοχωστιανή ομάδα καθώς η κεφαλιά του Σίντελφελντ στο 2ο λεπτό σταμάτησε πάνω στη γραμμή μετά από παρέμβαση του Χαρή.

Στη συνέχεια η Αλκή προσπαθούσε με γρήγορες αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη όμως τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σακκά.

Στο 20ο λεπτό ήρθε αναγκαστική αλλαγή για την Αλκή καθώς ο Κάρλος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Μαρλόν. Η Ανόρθωση συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως τα χαλούσε στα τελειώματα των φάσεων.

Στο 27′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιτ τέρμα της Κυρίας καθώς ο Ιγιεμπόρ ήταν λίγο πιο μπροστά από την άμυνα της Αλκής.

Ο Ρόνι Λέβι έδινε οδηγίες για περισσότερη πίεση, οι παίκτες του το έκαναν όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, η Αλκή προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους όμως καμία ομάδα από τις δύο δεν σκόραρε και έτσι το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ανόρθωση να πιέζει για να βρει το γκολ και την ομάδα του Κώστα Σακκά να παίρνει άριστα μεσοαμυντικά. Στο 64′ ο Λέβι με διπλή αλλαγή επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του αφού απέσυρε τους Ντούρις και Ιγιεμπόρ ενώ τη θέση τους πήραν οι Σισέ και Λαβόρδε αντίστοιχα.

Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν η εικόνα του ματς δεν άλλαζε. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν με κάθε τρόπο το γκολ ενώ η Αλκή εστιάστηκε περισσότερο στο πως θα πάρει τον πόντο. Η κούραση του ματς δεν επέτρεψε στους παίκτες των γηπεδούχων να επικεντρωθούν στις αντεπιθέσεις, αλλά παρά μόνο στο πως θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Εξάλλου ένας πόντος κόντρα στην Ανόρθωση είναι μεγάλη επιτυχία καθώς μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος.

Παρά τις όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων το τελικό σκορ έμελλε να ήταν το 0-0 και έτσι ο Κώστας Σακκάς και η ομάδα του έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα σε αντίθεση με την Ανόρθωση που για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος δεν γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας.

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Καντάτσια, Ιβάν Κάρλος (22′ Μαλόν), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (57’Ακόστα), Τραϊτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία.

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Κοφί, Σίντενφελντ, Ράγιος, Ντουκλάο, Μπεσάτ, Μικελντάζε, Ντούρις (64΄Λαβόρδε), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ (64’Σισέ).

Κίτρινές: Μαλόν, Σπόλιαριτς, Ακόστα / Κοφί, Λαβόρδε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top