Έκλεψε 10 κούτες με τσιγάρα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Έκλεψε 10 κούτες με τσιγάρα και το πλήρωσε πολύ ακριβά

Ένας 48χρονος άνδρας από τη Φλόριντα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο πλήρωσε πολύ ακριβά την ενέργειά του να κλέψει από παντοπωλείο της Πενσακόλα 10 κούτες με τσιγάρα αξίας 600 δολαρίων.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 και ο κατηγορούμενος ονόματι Ρόμπερτ Σπέλμαν έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Το δικαστήριο της Κομητείας Εσκάμπια αποφάσισε να επιβάλει 20ετή ποινή φυλάκισης στον 48χρονο άνδρα που κρίθηκε ένοχος για διάρρηξη και κλοπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Pensacola News Journal καθοριστικό ρόλο στην επιβολή της βαριάς ποινής έπαιξε το γεγονός ότι στο παρελθόν ο εν λόγω άνδρας είχε καταδικαστεί για 14 κακουργήματα και 31 πλημμελήματα, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται πλέον ως κατά συρροή κακοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE