ΚΟΣΜΟΣ

Σλοβακία: Σύλληψη υπόπτων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιαν Κούτσιακ

Σλοβακία: Σύλληψη υπόπτων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιαν Κούτσιακ

Η αστυνομία της Σλοβακίας συνέλαβε υπόπτους για τον φόνο του δημοσιογράφου που ερευνούσε για υποθέσεις διαφθοράς Γιαν Κούτσιακ και της μνηστής του, μετέδωσαν ορισμένα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε από δικηγόρο της οικογένειας του δημοσιογράφου, η δολοφονία του οποίου πριν από επτά μήνες συγκλόνισε την Σλοβακία και προκάλεσε οργή για τη δημόσια διαφθορά και τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες στη χώρα από την πτώση του κομμουνισμού το 1989.

"Τις πρώτες ώρες της σημερινής ημέρας η αστυνομία συνέλαβε υπόπτους για τον φόνο εκ προμελέτης του Γιαν Κούτσιακ και της (μνηστής του) Μαρτίνα Κουσνίροβα", δηλώνει ο δικηγόρος Ντάνιελ Λίπσικ στο Facebook.

Σε μήνυμα κειμένου που απέστειλε στο Reuters μέσω τηλεφώνου, ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι τον ενημέρωσε η εισαγγελία.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι έχουν συλληφθεί.

Η αστυνομία ανέφερε νωρίτερα σήμερα στην ιστοσελίδα της στο Facebook ότι συνέλαβε ανθρώπους που είναι ύποπτοι για βίαια εγκλήματα και ότι πραγματοποιεί έρευνες σε σπίτια, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει στο πλαίσιο ποιας υπόθεσης. Επίσης εκπρόσωπός της αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top