ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ιστορία: Πίστευε ότι η κόρη της πέθανε σε πυρκαγιά το 1997 και την βρήκε ζωντανή σε πάρτι

Απίστευτη ιστορία: Πίστευε ότι η κόρη της πέθανε σε πυρκαγιά το 1997 και την βρήκε ζωντανή σε πάρτι

Η Luz Cuevas θεωρούσε ότι το παιδί της «έσβησε» σε μια τρομακτική φωτιά στο σπίτι του στην Φιλαδελφια των ΗΠΑ το 1997 μόνο που το θαύμα της ζωής αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Η μικρή (νεογέννητο) τότε κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο όταν η μητέρα αντιλήφθηκε τις φλόγες και έτρεψε προς τον πάνω όροφο για να την σώσει. Όταν έφτασε στο κρεβατάκι της, διαπίστωσε ότι αυτό ήταν άδειο και όπως εξιστορεί ούρλιαζε στους πυροσβέστες ότι η κόρη της απήχθη, χωρίς όμως να την δίνουν σημασία.

Η υπόθεση έκλεισε με το πόρισμα να αναφέρει ότι η μικρή βρισκόταν μέσα στο σπίτι και ότι δυστυχώς  το σώμα της είχε γίνει στάχτη. Η μητέρα βέβαια δεν πίστεψε τις εκτιμήσεις, είχε τις αμφιβολίες της και μέσα της πίστευε ότι το παιδί της ήταν ζωντανό.

Μετά από έξι χρόνια όμως κάτι απίστευτο συνέβη και επιβεβαίωσε το ένστικτο της Luiz Cuevas.Eνώ η γυναίκα βρισκόταν σε ένα παιδικό πάρτι (κόρης φίλης της) αντιλήφθηκε ένα κορίτσάκι με το όνομα Aaliyah Hernandez που είχε τα ίδια λακάκια στο μάγουλο με την κόρη της.

 

Έχοντας πάντα μέσα της την ελπίδα, προσέγγισε την μικρή και ευγενικά της ζήτησε αν μπορεί να της φτιάξει λίγο τα μαλλιά και κατά τη διάρκεια αυτή, με τρόπο πήρε δυο-τρεις τρίχες της.

Όταν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων της είχαν δοθεί, διαπιστώθηκε ότι η Aaliyah ήταν 100% συμβατή με την (μέχρι τότε) νεκρή κόρη της Cuevas με το όνομα Delimar.

Mετά την εξέλιξη αυτή, η μητέρα ζήτησε τη βοήθεια τοπικού πολιτικού ώστε να αποδείξει πως πρόκειται για το παιδί της και η αλήθεια δεν άργησε να βγει στο φώς. Το κοριτσάκι είχε κλέψει ξαδέλφη του συζύγου της και το παρουσίαζε ως δικό της.

Η Carolyn Correa, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αφού όπως διαπιστώθηκε η ίδια είχε προκαλέσει την φωτιά, ώστε να αποκρύψει το έγκλημα της απαγωγής και μετέφερε το κοριτσάκι στο New Jersey όπου και ζούσε.

Η νεαρή αν και αρχικά σοκαρίστηκε και φοβήθηκε τώρα πια δηλώνει χαρούμενη που επανενώθηκε με την πραγματική της οικογένεια και την μητέρα που της στέρησαν για έξι χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top