ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Λιλλήκας ενώπιον Ερευνητικής – Η πορεία των καταθέσεων

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Λιλλήκας ενώπιον Ερευνητικής – Η πορεία των καταθέσεων

Με την κατάθεση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Grant Thornton Σταύρου Ιωάννου, συνεχίζεται στις 09:00 το πρωί της Τρίτης (2/10) η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, η οποία διεξάγει έρευνα για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος. 

Επόμενος μάρτυρας ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη (2/10) θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί  την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 10:00 με την συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου, Οικονομικού Λειτουργού Α’ Προϊσταμένου Μονάδας της Διαχείρισης Συμμετοχής της Δημοκρατίας στην Ιδιοκτησιακή Δομή Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.
 
Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις 09:00  θα καταθέσει στην Ερευνητική ο  Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10:00 η κατάθεση του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη.

Στις 11:30  της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Δανειοληπτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top