ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Σκόπιμες οι φωτιές σε Άρσος και Πύργο- Πληροφορίες στο 'μικροσκόπιο'

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Σκόπιμες οι φωτιές σε Άρσος και Πύργο- Πληροφορίες στο 'μικροσκόπιο'

Αξιολογεί πληροφορίες η Αστυνομία, που σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο Άρσος τη Δευτέρα (1/10) που έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές, με τις ενδείξεις να δείχνουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από σκόπιμη καύση.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (2/10) στο ThemaOnline, o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι οι ενδείξεις υποδεικνύουν σκόπιμη καύση, πιθανότατα καψάλισμα χόρτων ή σκουπιδιών.

Πάντως, ο κ. Κεττής εξήγησε ότι η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει το ανακριτικό της έργο, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, ενώ πληροφορίες που κατέχουν οι Αρχές, αξιολογούνται.

Οι έρευνες των Αρχών, μέχρι και τις 10 το πρωί της Τρίτης (2/10) συνεχίζονται.

Όσων αφορά δύο εστίες φωτιάς που ξέσπασαν πλησίον του χωριού Πύργος της Λεμεσού, το απόγευμα της Δευτέρας (1/10), και ήταν ορατές από τον αυτοκινητόδρομο ο κ. Κεττής ανέφερε ότι και σε αυτή τη περίπτωση, οι ενδείξεις δείχνουν σκόπιμη καύση.

 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top