ΛΕΜΕΣΟΣ: 32χρονος Ε/κ καταζητούμενος το 'πάλεψε' μέχρι τέλους

ΛΕΜΕΣΟΣ: 32χρονος Ε/κ καταζητούμενος το 'πάλεψε' μέχρι τέλους

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης, εξέδωσε την Τρίτη (2/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίων 32χρονου ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ύποπτος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της Αστυνομίας και αφού δεν ήταν αποφασισμένος να παραδοθεί, επιχείρησε να κρυφτεί κάτω από ντεπόζιτο στην οροφή της οικίας. Τελικά, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πρόκειται για 32χρονο Ελληνοκύπριο, γνωστό στις Αρχές, ενώ πρόσφατα είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Χ.Ζ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE