ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Του κεφαλιού του! Μοιραίος ο Ματ και από μηχανής Περέιρα για το ΔΙΠΛΟ

Του κεφαλιού του! Μοιραίος ο Ματ και από μηχανής Περέιρα για το ΔΙΠΛΟ

Με τον Φακούντο Περέιρα να παίζει βασικός από σπόντα και να σκοράρει δις με κεφαλιά (26′ και 72′) ο Απόλλωνας πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΠ. Μοιραίος για την Ομόνοια ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, που είχε χαμένο πέναλτι στο 62′ και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Οι γαλάζιοι του Σωφρόνη Αυγουστή άφησαν από την αρχή του αγώνα χώρο στην Ομόνοια και κτύπησαν τους πράσινους σε καθοριστικά σημεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο γκολ, Φακούντο Περέιρα δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα αλλά μπήκε από σπόντα λόγω τραυματισμού του Σαρδινέρο στην προθέρμανση!

Από την άλλη η Ομόνοια ήθελε όμως δεν είχε τους τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα.

Α’ Ημίχρονο

Με την Ομόνοια να μπαίνει κάπως πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο άρχισε το ματς. Οι πράσινοι άσκησαν πίεση και προσπάθησαν να απειλήσουν με πλαγιοκοπήσεις όμως οι κεφαλιές του Ντάρμπισαιαρ στο 10′ και στο 21′ δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Από την άλλη ο Απόλλωνας στην κόντρα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος και αφού σε δύο περιπτώσεις ο Σκέρμπι δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, στο 26′ ήρθε ο Φακούντο Περέιρα και με τρομερή κεφαλιά μέσα από τηνμ περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η Ομόνοια συνέχισε να πλαγιοκοπεί όμως τα σουτ τον Τζαίλσον και Σοάρες στο 30′ και το 35′ δεν κατάφεραν να φέρουν κάτι καλό ενώ ένα συρτό σουτ του Μάρκοβιτς στο 37′ κτύπησε σε σώματα.

Ακόμη ένα σουτ του Μόντες στο 44′ πέρασε μόλις έξω και κάπως έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ενώ ο Μπρου πέρασε εκτός λόγω τραυματισμού με τον Μάριο Στυλιανού να παίρνει την θέση του.

Β’ Ημίχρονο

Η είσοδος του Ζίβετς έδωσε βοήθειες στην Ομόνοια που έδειχνε διάθεση να πιέσει. Ένα σουτ του Ζίβετς στο 48′ πέρασε έξω για να φτάσουμε στο 62′ όταν ο Ντάρμπισαιαρ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ρομπέρζ. Ο Άγγλος ανέλαβε την εκτέλεση όμως δεν βρήκε στόχο καθώς γλίστρησε και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Μετά το χαμένο πέναλτι ο ρυθμός της Ομόνοιας έπεσε και ο Απόλλωνας στο 72΄καθάρισε την υπόθεση νίκη σκοράροντας και πάλι με τον Περέιρα. Ο Πέδρο έκανε εξαιρετική μπαλιά από δεξιά και ο Αργεντινός νίκησε τον Μεχίας με το κεφάλι για δεύτερη φορά.

Στο 76ο λεπτό ο Καραγιόλ, που μπήκε ως αλλαγή απείλησε με πλασέ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κτύπησε πόδι αμυντικού και έφυγε εκτός.

Η Ομόνοια μετά το δεύτερο γκολ έδειξε να μένει από δυνάμεις ενώ ο Απόλλωνας κράτησε εύκολα το 2-0 και έφυγε με το τρίποντο από το ΓΣΠ.

Ενδεκάδες:

Ομόνοια: Μεχίας, Αλεξ Σοάρες, Τζαίλσον, Λόρα (46΄Ζίβετς) Ζόρντι Γκόμεθ, Μόντες (82΄Μανρίκε) Λόπεθ, Ραμίρεζ (69΄Αλμπίν) Βύντρα, Ντάρμπισαιρ, Πρτσε

Απόλλων: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Μπρου (45΄Στυλιανού) Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα , Παπουλής, Σκέμπρι (60΄Καραγιόλ) Μάγκλιτσα (74΄Ζελάγια)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top