ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρομητάρα με Κουλούρη παραμένει κορυφή! – «Αλλεργικοί» στη νίκη Λαμία και ΟΦΗ

Ατρομητάρα με Κουλούρη παραμένει κορυφή! – «Αλλεργικοί» στη νίκη Λαμία και ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος συνέχισε τις πτήσεις του και με το τέταρτο γκολ του Κουλούρη, επικράτησε 1-0 αντί για… 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην κορυφή. Για πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε την πέμπτη της νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές και συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρομήτου καθώς με το γκολ του στο 38΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα πράγματα ωστόσο, δεν ήταν εύκολα για τους Περιστεριώτες που τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στο σχήμα που παρέταξε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο ΠΑΣ ήταν καλά διαβασμένος, ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ δίκαια φωνάζει για πέναλτι όταν ο Μπρούνο πάτησε τον Ξύδα μέσα στην περιοχή.

Ο Ατρόμητος αφού σπατάλησε ένα ημίωρο, ανέβηκε από εκείνο το σημείο και μετά και χάρη στην κλάση του Ουγκράι αλλά και στην εκτελεστική δεινότητα του Κουλούρη μέσα στην περιοχή, άνοιξε το σκορ σε ένα σημείο που το ματς φαινόταν απόλυτα ισορροπημένο.

Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί από τα πρώτα λεπτά.

Σε αυτό συνέβαλλε η αναγκαστική αλλαγή του Μηχαήλ, με τον Λίλα να αφήνει το χώρο της μεσαίας γραμμής και να περνάει στην άμυνα. Οι γραμμές του ΠΑΣ έμοιαζαν αποκομμένες και οι γηπεδούχοι έβγαιναν με ευκολία στην επίθεση.

Η ανωτερότητα του Ατρομήτου συνεχίστηκε, αλλά οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη κάνοντας θρίλερ ένα παιχνίδι που κατάφεραν να το φέρουν στα μέτρα τους.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιξαν με τη φωτιά αλλά τελικά δεν το πλήρωσαν.

Ο Ατρόμητος έφτασε στην πέμπτη νίκη του και με 16 βαθμούς απολαμβάνει την κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (72’ Κιβρακίδης) – Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Μπρούνο, Μούγιακιτς (85’ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (64’ Ούμπιδες) – Κουλούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης – Μιχαήλ (46’ Κάστρο), Τζημόπουλος, Σκόνδρας – Μπουκουβάλας, Λίλα, Νικολιάς, Βιντάλ, Κακουμπά – Μυστακίδης (59’ Αθανασιάδης), Ξύδας (64’ Κρίζμαν).

«Αλλεργικοί» στη νίκη Λαμία και ΟΦΗ (vids)

Σε σύνδρομο, προσευχή και ανεκπλήρωτο πόθο έχει εξελιχθεί για Λαμία και ΟΦΗ η πρώτη νίκη στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (1-1).

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με την έναρξη του αγώνα και επιχείρησαν με κινητήριο μοχλό τον κεφάτο Επστάιν, να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ, εκμεταλλευόμενοι τις «αρρυθμίες» του ΟΦΗ στην αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς επίσης και της αδυναμίας των Κρητικών να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους.

Όσες φορές όμως κι αν η μπάλα κατέληξε μέσα στο κουτί στον φουνταριστό Μπαράλες, δεν καρδιοχτύπησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Αργεντινό στράικερ να μην απειλεί αν και βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από στημένες μπάλες.

Μετά το 25΄ο ΟΦΗ άρχισε σταδιακά να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπεί το παιχνίδι, κρατώντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του.

Η κορυφαία ευκαιρία του α΄ημιχρόνου ήταν δική του, με τον Πλατέλλα στο 42΄και τον Σαράνοφ να λέει «όχι» για γκολ στον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ. Παρεμπιπτόντως για πρώτη φορά στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλείου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη της τελική προσπάθεια και με δράση τον Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε μια περιπετειώδη φάση διαρκείας «ξεκλείδωσε» την άμυνα με ένα γυριστό πλασέ από κοντά εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του πορτιέρε Σαράνοφ και της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.

Η έμπνευση του Χάβου να ρίξει τον Μαστούρ στο παιχνίδι είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους.

Η ποδοσφαιρική ευφυία του Μαροκινού έφερε το πέναλτι μέσω του οποίου ο Μπαράλες έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Λαμία που την δικαιούταν βάσει της εικόνας του αγώνα ενώ στο τέλος θα μπορούσε να «κλέψει» και τη νίκη αν ο Μπαράλες έδειχνε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους που παραμένουν χωρίς «τρίποντο» και ψάχνουν τη νίκη που θα τους «ξεβαλτώσει» και θα τους βγάλει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54’ Καραμάνος), Επστάιν, Μπερτόλιο (70’ Μαστούρ), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Βουό, Πλατέλλας, Αραβίδης (60’ Ντίνας), Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Νέιρα (72’ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top