ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασαν μαγαζάτορα εμπορικού κέντρου και τον «ξάφρισαν» – Η καλοστημένη κομπίνα που έστησαν

ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασαν μαγαζάτορα εμπορικού κέντρου και τον «ξάφρισαν» – Η καλοστημένη κομπίνα που έστησαν

Ζεύγος αλλοδαπών «ξάφρισαν» κοσμηματοπωλείο, μπροστά στον ιδιοκτήτη!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζεύγος αλλοδαπών εισήλθε την Τρίτη (9/10) σε κοσμηματοπωλείο εμπορικού κέντρου στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Πάφο, λίγο πριν κλείσει για το μεσημέρι.

Η γυναίκα, πλησίασε τον ιδιοκτήτη και ζητούσε να μάθει πληροφορίες για τα κοσμήματα.

Όταν ο υπάλληλος γύρισε πλάτη προς τον άνδρα, αυτός βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε κοσμηματοθήκη στην οποία υπήρχαν επάνω γύρω στα 50 δακτυλίδια και τα έβαλε κάτω από την φανέλα, στην πλάτη του, μετά τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν στόχος.

Ο υπάλληλος αντιλήφθηκε την κλοπή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ της δόθηκε και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού όπου καταγράφηκαν οι κινήσεις του ύποπτου ζευγαριού.

Η αξία των κοσμημάτων που κλάπηκε υπολογίζεται στις 20 χιλ. ευρώ.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.