ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο η συνάντηση ΚΟΑ και κινήματος «Οχι στην Κάρτα Φιλάθλου» – Τι ΤΟΝΙΣΕ πριν τη συνάντηση ο Γεωργιάδης

Αύριο η συνάντηση ΚΟΑ και κινήματος «Οχι στην Κάρτα Φιλάθλου» – Τι ΤΟΝΙΣΕ πριν τη συνάντηση ο Γεωργιάδης

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αυριανής συνάντησης για την Κάρτα Φιλάθλου.

Αρχικά, μίλησε για το σεμινάριο της UEFA για τη βία στα κυπριακά γήπεδα λέγοντας «Τα νέα ήταν ότι χειρότερα. Η Κύπρος είναι 3η στην κατάταξη στην Ευρώπη σε βία στα γήπεδα. Βία βέβαια ερμηνεύουν και τις φωτοβολίδες. Εξηγήσαμε ότι έχουμε συντονιστεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς για να περιορίσουμε τη βία στη γήπεδα. Μας έδωσαν διάφορα στοιχεία. Πρέπει να σας πω ότι ντράπηκα εκ μέρους του κυπριακού αθλητισμού. Ήταν πραγματικά πολύ ντροπιαστικά τα χθεσινά αποτελέσματα. Μας είπαν ότι παρακολουθούν πολύ στενά το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για την αναφορά των ανθρώπων της UEFA για τις φωτοβολίδες: «Μας είπαν ότι οι φωτοβολίδες δημιουργούν επιθετική ψυχολογία στους φιλάθλους. Η εισπνοή του υλικού της φωτοβολίδας προκαλεί καρκίνο. Μας έχουν δώσει και συγκεκριμένα παραδείγματα».

Για την αυριανή συνάντηση με το κίνημα «όχι στην κάρτα φιλάθλου»:«Είμαστε σε επικοινωνία εδώ και αρκετό καιρό. Έχει οριστεί συνάντηση αύριο στις 12 το μεσημέρι στον ΚΟΑ. Περιμένω με χαρά τα παιδιά να έρθουν να το κουβεντιάσουμε. Θα μας πουν τους προβληματισμούς τους, να μας πουν και εισηγήσεις. Και αν υπάρχουν κάποια μικρά θέματα για να βελτιώσουμε το μέτρο, είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε. Αλλά το μέτρο δεν πρόκειται να αρθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top