LIFESTYLE

Ο Άθως Αντωνίου μιλά πρώτη φορά για την ιδιαιτερότητα του πατέρα του - Το bullying που δέχτηκαν σαν οικογένεια - VIDEO

Ο Άθως Αντωνίου μιλά πρώτη φορά για την ιδιαιτερότητα του πατέρα του - Το bullying που δέχτηκαν σαν οικογένεια - VIDEO

Ο Άθως Αντωνίου μίλησε για το bullying που έζησε ως παιδί λόγω της αναπηρίας του πατέρα του. Κάποιες συμπεριφορές που ακόμα είναι αποτυπωμένες στην μνήμη του και οι πληγές του ακόμα είναι ανοικτές...

Ο Κύπριος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Καλά» το μεσημέρι της Τετάρτης και με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για το bullying προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο Άθως Αντωνίου μίλησε για την αναπηρία του πατέρα του και για την επιθυμία που του εκδήλωσε πριν μερικά χρόνια για την τοποθέρτηση ενός ψεύτικου χεριού. Όπως είπε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και στην παρέα της, ο πατέρας του δήλωσε ότι ίσως και να ήθελε να βάλει ένα ψεύτικο χέρι.

Τα λόγια του πατέρα του Άθου συγκλονίζουν στο ερώτημά του γιου του αν θα το έκανε για τους άλλους:«Ξέρεις γιατί... Για να μπορέσω να βιδώσω μια βίδα χωρίς να σου φωνάξω... και για να αγκαλιάσω την μάνα σου και με τα δύο μου χέρια».

Ο Άθως προχώρησε στην περιγραφή ενός περιστατικού που ακόμα και σήμερα του προκαλεί θλίψη. Όταν ήταν ακόμα παιδί πήγαν σε ένα χώρο εστίασης και ένα παιδάκι βλέποντας το κομμένο χέρι του πατέρα του απευθύνθηκε στην μητέρα του δείχνοντάς της το κι εκείνη του έκλεισε τα μάτια και του έστριψε το κεφάλι.

Τα λόγια του Άθου συγκλονίζουν: «Η μάμα του του έκλεισε τα μάτια λες και ο παπάς μου είναι εξωγήινος »

Δείτε όσα είπε ο Άθως Αντωνίου στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top