ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανάστατος ο καιρός – Καταιγίδα και χαλάζι

ΚΥΠΡΟΣ: Ανάστατος ο καιρός – Καταιγίδα και χαλάζι

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 11/10, ο καιρός θα καταστεί σε κάποιες περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια ή και στα ανατολικά.

Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται σε κάποιες περιοχές να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 12/10, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα παράλια.

Αργότερα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα βόρεια και στα ανατολικά.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 12/10, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά σε κάποιες περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 15/10, θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και με παροδικά αυξημένη συννεφιά ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top