ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόδραση με Μπιράγκι για την Ιταλία, νίκες για Ισραήλ και Μαυροβούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόδραση με Μπιράγκι για την Ιταλία, νίκες για Ισραήλ και Μαυροβούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία προβολή του Κριστιάνο Μπιράγκι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στην Ιταλία το πολύτιμο 0-1 στην έδρα της Πολωνίας στην πρώτη νίκη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.

Αυτή τη φορά η εικόνα της Ιταλίας ήταν καλή. Πολύ καλή. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Σέζνι, ο οποίος τουλάχιστον για ένα ημίχρονο ήταν εκπληκτικός, παίζοντας μόνος του απέναντι στην Ιταλία.

Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Ζορζίνιο, Ινσίνιε, Φλορέντσι, αλλά και Κιελίνι επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών στο πρώτο μέρος του αγώνα στην Πολωνία, χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρώτη νίκη για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο τους.

Στην επανάληψη οι Πολωνοί βελτίωσαν την εικόνα τους έχασαν μία απίστευτη διπλή ευκαιρία (72’) με πρωταγωνιστές Γκροζίτσκι και Μίλικ και το 0-0 έδειχνε να μην ξεκολλάει στο Χορζόφ.

Μέχρι που φτάσαμε στο 92ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και προβολή στο πρώτο δοκάρι, ο Μπιράγκι βρέθηκε μόνος του και με προβολή σε κενή εστία έκανε το 0-1, που φέρνει την Ιταλία στην δεύτερη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Πορτογαλία.

Την ίδια ώρα, στην κορυφή του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας ανέβηκε το Ισραήλ που με τον Νάτχο να έχει ασίστ στο δεύτερο γκολ επικράτησε με 2-0 της Αλβανίας (8’ Χέμεντ, 83’ Σάμπα).

 

Νίκες για Ισραήλ, Μαυροβούνιο
Το Ισραήλ επιβλήθηκε με 2-0 της Αλβανίας και πήρε κεφάλι στον όμιλο. Το γρήγορο γκολ του Χεμέντ στο 8’, όταν η άμυνα των Αλβανών έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, με τον Σαμπά να κάνει το τελικό 2-0 στο 83’. Μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Λιθουανίας πήρε το Μαυροβούνιο και έμεινε ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο λεπτό και είχαν τελειώσει τα πάντα από το πρώτο μέρος. Στο 10’ ο Μουγκόσα έκανε το 0-1, στο 35’ ο Καπίτοβιτς το 0-2, ενώ στο 45’ ο Μουγκόσα με πέναλτι έκανε το 0-3. Στο 86’ ο Ζόριτς έκανε το 0-4, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-4 με τον Μπαραβίκας στο 88’.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

Α’ Κατηγορία

3ος όμιλος

Πολωνία – Ιταλία 0-1

1. Πορτογαλία    6 (4-2)*
2. Ιταλία                 4 (2-2)
3. Πολωνία           1 (3-5)

Γ’ Κατηγορία

1ος όμιλος

Ισραήλ – Αλβανία 2-0

1. Ισραήλ               6 (4-2)
2. Σκωτία               3 (3-2)*
3. Αλβανία            3 (1-4)

4ος όμιλος

Λιθουανία – Μαυροβούνιο 1-4

1. Σερβία               8 (5-2
2. Μαυροβούνιο                7 (6-3)
3. Ρουμανία         6 (4-3)
4. Λιθουανία       0 (2-9)

*Με ματς λιγότερο.

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top