ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΡΙΣΙΜΟ για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

ΚΡΙΣΙΜΟ για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται σε μια εβδομάδα ακριβώς (Κυριακή 21/10) στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θα κοντραριστούν με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσούς σε ένα ντέρμπι που με βάση τη βαθμολογία είναι κρίσιμο και για τους δύο.

Από τη μια ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ με νέο προπονητή τον Πάολο Τραμεζάνι θέλει να κάνει ολικό restart και μετά το διπλό στο «Παπαδόπουλος» να πάρει δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι. 

Από την άλλη η ΑΕΛ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά το 5 στα 5 και ως πρωτοπόρος ξέρει πολύ καλά πως για να μείνει εκεί πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο ΓΣΠ.

Βλέποντας και τη βαθμολογία, η ΑΕΛ είναι στους 15 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ στους 9 με αγώνα λιγότερο. Τυχόν νίκη της ΑΕΛ θα της αφήσει πίσω τον ΑΠΟΕΛ 9 ολόκληρους βαθμούς (με ματς περισσότερο). Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα… κόψει τα φτερά της Λεμεσιανής ομάδας και θα πλησιάσει στο τρίποντο.

Οπότε κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους αλλά και για τους υπόλοιπους το ντέρμπι της επερχόμενης Κυριακής…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top