Ο λόγος που ο Παναγιώτης Κυριάκου αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΣΙΓΜΑ

Ο λόγος που ο Παναγιώτης Κυριάκου αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΣΙΓΜΑ

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Κυριάκου από την σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυο» τέθηκε στο προσκήνιο, μιας και ακολούθησε η απομάκρυνση της συμπρωταγωνίστριάς του. Όμως τι ώθησε τον Παναγιώτη να πάρει αυτήν την απόφαση; 

Ο Παναγιώτης Κυριάκου είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης και η απομάκρυνσή του από την σειρά του ΣΙΓΜΑ προκάλεσε ερωτηματικά.

Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και η απόφαση της παραγωγής να τερματίσει την συνεργασία του με την Ξένια Κωνσταντινίδου, μιας και σεναριακά δεν μπορούσε να προχωρήσει, αφού στην σειρά είναι έγκυος. 

Ο λόγος που ο Παναγιώτης Κυριάκου αποφάσισε να προχωρήσει στην απομάκρυνσή του από την σειρά είναι καθαρά προσωπικός.

Σύμφωνα με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Παναγιώτη Κυριάκου η απόφασή του δεν έχει να κάνει με κανένα άτομο από την σειρά, ούτε με κάποιον από την παραγωγή «Παντρεμένοι κι οι δυο» αλλά με προσωπική του επιλογή.

Όσον αφορά στην απομάκρυνση της Ξένιας, σύμφωνα πάλιν με τις ίδιες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline, ο Παναγιώτης Κυριάκου θεωρεί ότι θα μπορούσε σεναριακά να έχει φοβερό ενδιαφέρον μια μονογονιός, που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE