LIFESTYLE

Μαρία Ιωάννου για σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυο» - «Δεν έχω καμία ανάμειξη...καμία ευθύνη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρία Ιωάννου για σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυο» - «Δεν έχω καμία ανάμειξη...καμία ευθύνη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μαρία Ιωάννου θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά με την σειρά του ΣΙΓΜΑ «Παντρεμένοι κι οι δυό».

Μετά τις εξελίξεις στην σειρά του ΣΙΓΜΑ, την αποχώρηση του Παναγιώτη Κυριάκου και την απόφαση να απομακρυνθεί η συμπρωταγωνίστριά του, Ξένια Κωνσταντινίδου, η πρώην σεναριογράφος της σειράς θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της. 

Η Μαρία Ιωάννου μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να εξηγήσει ότι δεν φέρει καμίαν ευθύνη. Η ηθοποιός δεν έχει καμίαν ανάμειξη από το καλοκαίρι στην σειρά  «Παντρεμένοι κι οι δυο», αφού έκτοτε έχει σταματήσει να γράφει τα σενάρια. 

Όπως έγραψε η ηθοποιός και σεναριογράφος την Δευτέρα, 15/10: «Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κατι! Εγω προσωπικά συνεργάστηκα με το Σίγμα ως σεναριογραφος στην σειρά "Παντρεμενοι κι οι δυο" για τα πρώτα 32 επεισόδια. Ό,τι προβλήθηκε δηλαδή μεσα στο καλοκαίρι και για να είναι πιο ξεκάθαρο, σε οσα επεισόδια τα ζευγάρια ηταν μονο δύο (Μονογιου-Δημητρίου και Παναγιώτης Κυριάκου με Ξενια Κωνσταντινίδου). Έπειτα αποχώρησα οικειοθελώς για δικούς μου λόγους, δίνοντας σκυτάλη σε αλλη συγγραφική ομάδα. Δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ σε όσα συμβαίνουν πλεον με την σειρά και κυρίως ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ελπίζω αυτό να είναι σαφές. Καλημέρα σας!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top