LIFESTYLE

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Κυριάκου από το ΣΙΓΜΑ - Παράπλευρη απώλεια η Ξένια Κωνσταντινίδου

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Κυριάκου από το ΣΙΓΜΑ - Παράπλευρη απώλεια η Ξένια Κωνσταντινίδου

O Παναγιώτης Κυριάκου δεν κατάφερε να πειστεί και αποχωρεί από το κανάλι του Παρισσινού, αλλά την πόρτα της εξόδου έδειξαν στην συμπρωταγωνίστριά του. 

Ο ταλαντούχος συμπατριώτης μας, που λατρέψαμε μέσω των διαλόγων του με τον Πατσαλίδη στο 'Λούης Night Show' κράτησε την απόφασή του και αποχώρησε από το ΣΙΓΜΑ. Όμως το κανάλι θεώρησε καλό να διώξει και την συμπρωταγωνίστριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline o Παναγιώτης Κυριάκου, ανακοίνωσε εδώ και αρκετό καιρό στους ιθύνοντες της σειράς του ΣΙΓΜΑ «Παντρεμένοι κι οι δυο» την επιθυμία του να αποχωρήσει από την κωμική σειρά του καναλιού του Παρισσινού.

Δεν κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει στη σειρά, έτσι ο Παναγιώτης αποχωρεί.

Δυστυχώς μαζί με τον Παναγιώτη αποχωρεί και η συμπρωταγωνίστριά του, Ξένια Κωνσταντινίδου. Η δικαιολογία που έδωσαν στη νεαρή, πλην ταλαντούχα ηθοποιό, είναι πως στην σειρά είναι έγκυος και γι αυτό σεναριακά αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top