Αβέρωφ: 'Αποποιήθηκε τεράστια κληρονομιά για τα πιστεύω του ο Κοτζιάς'

Αβέρωφ: 'Αποποιήθηκε τεράστια κληρονομιά για τα πιστεύω του ο Κοτζιάς'

Μια διαφορετική θέση για την είδηση της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, εξέφρασε μέσω twitter ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ελλαδίτη πολιτικού από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, εστίασε στην ποιότητά που έχει ως άνθρωπος.

Σημείωσε συγκεκριμένα, πως ο Κοτζιάς είχε αποποιηθεί μια τεράστια κληρονομιά για τα ‘πιστεύω’ του.

Αυτούσιο το μήνυμά του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τώρα που δεν είναι υπουργός ο @NikosKotzias δημοσιοποιώ τι μου πε ένας καλός μου φίλος απ την Ελλάδα πριν 3 χρόνια.Τον @NikosKotzias να τον εμπιστεύεσαι.Ο Νικος για τα πιστεύω του, αποποιήθηκε μια τεράστια οικογενειακή κληρονομιά. Ότι ναναι, αυτός είναι. Αυθεντικός και ιδεολόγος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.