Το καυτό ΒΙΝΤΕΟ της Γουάντα Νάρα που άφησε άυπνους τους άνδρες φανς της!

Το καυτό ΒΙΝΤΕΟ της Γουάντα Νάρα που άφησε άυπνους τους άνδρες φανς της!

Η Γουάντα Νάρα προχώρησε σε ένα χτύπημα… κάτω από τη ζώνη στους αμέτρητους φανς της στα social media, παρουσιάζοντας το βραδινό της λουκ μέσα από την κρεβατοκάμαρά της (PHOTO+VIDEO).

Χάρη στα (πολλά) γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ, ο αρχηγός των Μιλανέζων Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο άλλο τόσο εκτυφλωτική είναι και η λάμψη που εκπέμπει το έτερόν του ήμισυ.

Ο λόγος φυσικά για την Γουάντα Νάρα, με την πανέμορφη πρώην μοντέλα να είναι εκτός από σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού και να έχει πλέον και ρόλο στην ιταλική τηλεόραση ως μέλος εκπομπής που σχολιάζει τους αγώνες του Καμπιονάτο.

Φυσικά, η σύντροφος του Ικάρντι φροντίζει να ξεσηκώνει τους φανς της ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το ίδιο έκανε και μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όπου ήταν άκρως αποκαλυπτική με κουκλίστικη εμφάνιση όπου άφηνε ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών φανς της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ PHOTO ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ INSTASTORY:

 
Πηγή: sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE