ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το restart κόντρα στην ΑΕΛ

Για το restart κόντρα στην ΑΕΛ

Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτό πρέπει να θεωρείται και το πρώτο παιχνίδι του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο των ‘γαλαζοκιτρίνων’. Είναι που θα είναι δύσκολη η αρχή, την κάνει κόντρα σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο και στην μέχρι στιγμής αλάνθαστη ΑΕΛ.

Είχε τον χρόνο για να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις και καλείτε την ερχόμενη Κυριακή (21/10) να παρατάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του. Είναι δύσκολο σίγουρα να καταφέρει να δείξει κάτι ο Ιταλός τεχνικός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ σίγουρα θα φανεί η διαφορά. Ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή είναι από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε αυτό το μικρό διάστημα. Ως επόμενο δηλαδή θα αναμένουμε να δούμε μια αντίδραση να βγαίνει.

Πέραν αυτού που είναι κομμάτι που σίγουρα θα δούλεψε ο Τραμετσάνι, πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσει δουλειά και να βρει ουσιαστικά τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Κύριο μέλημα για τον Ιταλό πρέπει να θεωρείται η άμυνα αφού οι ‘γαλαζοκιτρινοι’ δέχθηκαν 9 τέρματα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστές όπως τον Καρλάο πρέπει με τη σειρά τους να αρχίσουν σιγά σιγά να ανεβάζουν ρυθμούς ούτως ώστε να μην είναι ευάλωτη στις επιθέσεις των αντιπάλων. Είναι γνωστό ως πως στην Ιταλία είναι μετρ του είδους πάνω στο αμυντικό παιχνίδι και το απέδειξαν αρκετές φορές.

Το επόμενο στάδιο που πρέπει να προσέξει ο Τραμετσάνι είναι αυτό με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να καταφέρει να πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων από τον κάθε ποδοσφαιριστή απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι αλάνθαστη. Όσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Πρόβλεψη για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στην αρχική ενδεκάδα δεν μπορεί να γίνει αφού όλοι ξεκίνησαν από το μηδέν όπως ο ίδιος δήλωσε. Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα φανεί η διαφορά από την αρχή. Υπομονή συστήνουν στον ‘Αρχάγγελο’ μέχρι να καταφέρουν να βρει η ομάδα τα πόδια της. Μεγάλο και δύσκολο το κατόρθωμα που έχει ο Πάολο αλλά έδειξε πως έχει την όρεξη και το μεράκι για δουλειά.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε την Κυριακή τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top