ΠΗΓΑΝ προπόνηση οι οργανωμένοι – Τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ τους στους παίκτες ΕΝΟΨΕΙ του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΗΓΑΝ προπόνηση οι οργανωμένοι – Τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ τους στους παίκτες ΕΝΟΨΕΙ του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (21/10) τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και οι οργανωμένοι της ομάδας πήγαν στη σημερινή (19/10) προπόνηση.

Εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ οι περίπου 200 ΑΕΛίστες καθώς ο Βόσνιος προπονητής μάζεψε όλους τους παίκτες του εκεί που ήταν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Ένας εκ των οργανωμένων μίλησε στους παίκτες και τους είπε πως το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σημαίνει πολλά. Πέρασαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του το μήνυμα για το τι σημαίνουν τέτοιες αναμετρήσεις, ζήτησαν πάθος και θέληση στο επερχόμενο ντέρμπι.

Τους είπαν πως αν δείξουν πάθος και ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή τους, θα κερδίσουν. Μετά χειροκρότησαν τους παίκτες, ακολούθησαν φωτοβολίδες και συνθήματα και οι ποδοσφαιριστές άρχισαν την προπόνησή τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE