Τι σκαρώνει για να… κτυπήσει την «Κυρία»

Τι σκαρώνει για να… κτυπήσει την «Κυρία»

Να κοιτάξει κατάματα την «Κυρία» και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλει η ώρα 17:00 στο «Τάσος Μάρκου» η Ένωση Νέων Παραλιμνίου απέναντι στην Ανόρθωση, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Ο Ολλανδός κόουτς, Αντρέ Πάους, αποτελεί το άτομο – ιδιαιτερότητα στο απογευματινό παιχνίδι, μιας και πρωτοήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, έτσι σήμερα θα βρεθεί απέναντι στην προηγούμενη του ομάδα που είχε στη χώρα μας.

Ο προπονητής των «βυσσινί» δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση στους Ανδρέου και Μαγκάτε, ενώ σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με το Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Εκίθα δεν αποκλείεται να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας των «βυσσινί» αντί του Κυριάκου, καθώς και ο Ουντόζι αντί του Πίττα στο ένα «φτερό».

Οι υπόλοιποι της αρχικής ενδεκάδας της ΕΝΠ πιθανολογείται ότι θα είναι οι Κλέϊμαν, Ορτέγκα, Εγιόνκ, Ζαράτε, Χαρμπατζουμιάν, Ολίβα, Αγγελή, Ρασμούσεν, Μαϊσουράντζε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE