ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το περσινό ΚΛΕΙΔΙ! Έτσι ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους…

Με το περσινό ΚΛΕΙΔΙ! Έτσι ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους…

Το πάει, όπως και πέρσι, στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες ο Απόλλωνας. Άμα βάλει τέρμα από νωρίς, στη συνέχεια καθαρίζει την υπόθεση νίκη με συνοπτικές διαδικασίες. 

Χθες στη συνάντηση με τον Ερμή απλοποιήθηκαν περισσότερο τα πράγματα, όταν ο αντίπαλος έμεινε από το 10ο λεπτό με παίχτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο παίχτης που γκρέμισε τον Ζελάγια μέσα στην περιοχή) και το σκορ δυο λεπτά, ήταν ήδη 2-0. 

Στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που έδωσαν φέτος οι κυανόλευκοι, μόνο σε εκείνο με τη Νέα Σαλαμίνα ζορίστηκαν, όπου κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την εστία Βεσελόφσκι κοντά στο φινάλε με τον Φακούντο Περέιρα. 

Ο Αργεντινός «παστέλλωσε» και χθες την αντίπαλη εστία, μπορούσε να το πράξει περισσότερες φορές. Είναι αξιοσημείωτο ότι έχει σκοράρει και στα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 τέρματα. 

Δεν περνά απαρατήρητο ότι, η ομάδα της Λεμεσού δεν είχε ξανά πέντε νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με την υποσημείωση όμως, ότι αναβλήθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ εκτός έδρας, το οποίο θα διεξαχθεί αρχές του νέου χρόνου. 

Απέσπασε ξανά το χειροκρότημα ο Ζοάο Πέδρο, όταν ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης του… απένειμε ένα τεράστιο τρόπαιο για τις 100 συμμετοχές στον θεσμό του πρωταθλήματος. Είναι συνηθισμένος ο Πορτογάλος να παίρνει τα εύσημα από τον κόσμο. Στην επανάληψη έπαιξε σε ρόλο εξτρέμ, όχι πως όταν παίζει μπακ, περιορίζεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα. 

Όποιος παίχτης κι αν παίζει εξτρέμ, ο 32χρονος Ίβηρας, είναι συνεχώς ψηλά, ειδικά στα παιχνίδια με ομάδες που είναι υποδεέστερες. 

Το όνομα του αντίπαλου και η εικόνα του αγώνα, έδωσε το δικαίωμα στον Αυγουστή, να ξεκουράσει κι άλλους βασικούς παίχτες ενόψει Άιντραχτ, πέραν απ’ αυτούς που έμειναν στον πάγκο. Μιλάμε για τους Ρομπέρζ, Σακέτι που τους απέσυρε στο ημίχρονο, αλλά και τον Μάρκοβιτς που τον έβγαλε 20 λεπτά αργότερα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top