ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο διπλό με ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τη Λαμία του Χάβου κόντρα στην ΑΕΛ του Πίτι!

Σπουδαίο διπλό με ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τη Λαμία του Χάβου κόντρα στην ΑΕΛ του Πίτι!

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στη Λάρισα η Λαμία, με την ομάδα του Μάκη Χάβου να κερδίζει (1-2) την ΑΕΛ που… κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Λαμία είναι εδώ!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή, απέναντι στην ΑΕΛ, που κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι. Είχαν πάθος, φάσεις, βοήθεια από την κερκίδα και στο 30′ της αναμέτρησης, έφτασαν και στο γκολ, χάρη στην εξαιρετική ενέργεια και εκτέλεση του Μίλος Ντέλετιτς που νίκησε τον Σαράνοφ με δυνατό σουτ.

Ως εκεί… Η ομάδα της Φθιώτιδας από το σημείο εκείνο και έπειτα, έμοιαζε σαν να άλλαξε… τσιπάκι. Πήρε τα ηνία του αγώνα, έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικώς, αυτό το βρήκε, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Χερόνιμο Μπαράλες, να νικάει με τον αγαπημένο του τρόπο, δηλαδή με κεφαλιά τον Κρίστινσον, στο 48′ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Το… καμπανάκι ήχησε όμως κανείς από την ΑΕΛ δεν έμοιαζε να το άκουσε.

Η Λαμία, ήταν επικίνδυνη σε κάθε της αντεπίθεση και στο 65′ «πάγωσε» το AEL FC Arena με τον Ντένις Επστάιν, να εκμεταλλεύεται την έξοχη ασίστ του Βασιλαντονώπουλου και με δυνατό ευθύβολο σουτ, έφερε τα… πάνω κάτω, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Ο Κομίνης στο 75′ απέβαλλε τον Βάντερσον (δεύτερη κίτρινη), κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Φέστα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή της όμως ο Μόρας στις καθυστερήσεις έχασε το… άχαστο, όταν έστειλε την μπάλα άουτ, από κοντινή απόσταση, ενώ προηγουμένως ο Σαράνοφ είχε πει «όχι» στην εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την νίκη τους (σ.σ. έπιασαν την ΑΕΛ στη βαθμολογία) με τους γηπεδούχους να αποδοκιμάζονται από το κοινό τους. Πλέον αμφότερες οι ομάδες έχουν από έξι βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον – Κοέφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεβ – Φατιόν, Μπάλλας (75’ Μιλοσάβλιεβιτς) – Ντέλετιτς, Σαχίτι (13’ Ακόστα), Πίτι – Μπαργκάν (70’ Κούνιτς).

Λαμία (Χάβος): Σαράνοβ – Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον – Σκόνδρας, Δημούτσος (68’ Μπερτόλιο), Μπλάζιτς (63’ Οσμάν) – Επστάιν (83’ Ασίγκμπα), Καραμάνος, Μπαράλες.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top