ΤΕΤΑΜΕΝΟ κλίμα και ΟΡΓΗ λαού – Ποιοι τα… ΑΚΟΥΣΑΝ

ΤΕΤΑΜΕΝΟ κλίμα και ΟΡΓΗ λαού – Ποιοι τα… ΑΚΟΥΣΑΝ

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Πάφος FC έχασε εντός έδρας από την Αλκή με 0-1.

Αυτό έφερε την αντίδραση από τον κόσμο της Παφιακής ομάδας, οι οποίοι με το τελευταίο σφύριγμα του Δημήτρη Μασιά αποδοκίμασαν έντονα τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λαρς Χάλλενγκριν, ενώ έψαχναν οι φίλαθλοι να βρούνε τους Ρώσους επενδυτές, είτε Λομακίν είτε Ντουμπόβ, είτε και ιθύνοντες της ομάδας.

Αυτή η ήττα έφερε και η ένταση έφερε την απόφαση να μην γίνει δήλωση από κανέναν παίκτη από την Πάφο FC στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision, καθώς και σε άλλα ΜΜΕ για την ώρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE