ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοποθετήσεις για την πίεση τίτλου και τα ΠΥΡΑ που δέχθηκε – Τι θα πράξει εάν τον καλέσουν με Κρίστιανσεν

Τοποθετήσεις για την πίεση τίτλου και τα ΠΥΡΑ που δέχθηκε – Τι θα πράξει εάν τον καλέσουν με Κρίστιανσεν

Σίγουρα αρκετά από αυτά που ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, τα είχε αναφέρει και στην Κυριακάτικη συνέντευξη του στην εφημερίδα SportDay.

Διαβάστε:

Καραπατάκης για όλα – Η ΚΟΝΤΡΑ με Κρίστιανσεν, ο Ρόκα, το χρέος της ΑΕΚ, το γήπεδο, η εταιρεία και τα περί «συμμαχίας» με ΑΠΟΕΛ

Δίδοντας συνέχεια σε αυτά που είχε αναφέρει στην εφημερίδα, αναφερόμενος στο θέμα Τόμας Κρίστιανσεν, ο πρόεδρος της ΑΕΚ το… προχώρησε κάπως λέγοντας, πως σε πιθανή πρόσκληση που θα του γίνει για να βρεθεί στην ίδια τοποθεσία με τον πρώην προπονητή της Λαρνακιώτικης ομάδας, απάντησε «Καλέστε τον, αλλά εγώ δεν θα έρθω».

Σε ότι αφορά τα πυρά που είχε δεχθεί στο περσινό πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε Δέχθηκα κάποια πυρά όταν ο κόσμος είχε απαίτηση να αλλάξουμε τον προπονητή. Ήταν η πιο δύσκολη μου χρονιά πέρσι.  Αν χρειαστεί βάζω και πολλή πίεση. Μπορεί ο κόσμος να μην το καταλαβαίνει αλλά βάζω καθημερινά πίεση για να έρχονται τα αποτελέσματα. Αν κάναμε βεβιασμένη αλλαγή τότε ίσως να μην παίρναμε το κύπελλο.  Θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα, να κερδίσουμε ότι μπορούμε από όλες τις διοργανώσεις. Αν δεν πάρουμε όμως το πρωτάθλημα δεν είναι αποτυχία. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Η πορεία της ΑΕΚ με ότι κριτήριο την δεις είναι πετυχημένη, όμως θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ίσως είμαστε έκτοι σε αριθμό φιλάθλων, δεν υπήρχε νοοτροπία στην ομάδα μιας και 8οι να ερχόμασταν ήταν εντάξει, αλλά τώρα έχουμε απαιτήσεις».

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top