ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ έχει δίκιο ο Καραπατάκης! Που ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ…

Για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ έχει δίκιο ο Καραπατάκης! Που ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ…

Διάβασα τις δηλώσεις που έκανε ψες, σε εκπομπή του ΡΙΚ, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αντρέας Καραπατάκης.

Μεταξύ άλλων ανάφερε ότι «η κάρτα δεν επηρεάζει την προσέλευση του κόσμου, αλλά το σημαντικό να γίνει ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα». Επιπρόσθετα, υποστήριξε ότι η δική του ομάδα πριν δυο χρόνια, έχασε τον τίτλο, λόγω των κόκκινων καρτών που δέχθηκαν ποδοσφαιριστές τους. 

Την ΑΕΚ όντως δεν την επηρεάζει η εφαρμογή του νόμου, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της, έβγαλαν κανονικά την κάρτα τους. Φυσικά και λειτούργησε θετικά, το ότι η ομάδα της Λάρνακας παίζει στο δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό σπίτι.

Τούτο όμως δεν ισχύει για τις άλλες μεγάλες ομάδες, όπου η μειωμένη προσέλευση στα παιχνίδια τους, επηρεάζεται καθοριστικά από την αντίδραση για την κάρτα. Όχι μόνο των οργανωμένων τους. 

Φυσικά και υπάρχουν άλλοι λόγοι, που… κρατάνε κάμποσο κόσμο μακριά από τα γήπεδα. Είναι ένας σοβαρότατος λόγος, η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του πρωταθλήματος, για τον οποίο πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, δεν πατάνε στις κερκίδες τα τελευταία χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζουμε το καπέλο στο Καραπατάκη! 

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υιοθετούμε τον ισχυρισμό του προέδρου της ΑΕΚ, ότι πριν δυο χρόνια έχασαν το πρωτάθλημα, λόγω των κόκκινων καρτών που δέχθηκαν ποδοσφαιριστές τους. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top