ΑΠΡΟΟΠΤΗ τροπή με Νσούε! Ενοχλημένοι στον ΑΠΟΕΛ – Παίρνει μέτρα ο Τέτι

ΑΠΡΟΟΠΤΗ τροπή με Νσούε! Ενοχλημένοι στον ΑΠΟΕΛ – Παίρνει μέτρα ο Τέτι

Ο Εμίλιο Νσούε επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική του ομάδα και στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται ενοχλημένοι. Παίρνει μέτρα ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντομένικο Τέτι.

Η ανακοίνωση:

 Ενημερώνουμε ότι ο Nsue με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που είχε προκληθεί κατά την διάρκεια των προπονήσεων με την Εθνική του ομάδα. Πέρασε από ιατρικό έλεγχο και διεγνώσθη με θλάση δεύτερου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο (υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του).
Ο ΑΠΟΕΛ είχε ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο για το πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσει.Το θέμα θα επιληφθεί ο Αθλητικός Διευθυντής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.