ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΑΛΕΨΕ η ΑΕΚ αλλά…συμβιβάστηκε!

Το ΠΑΛΕΨΕ η ΑΕΚ αλλά…συμβιβάστηκε!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λουντογκόρετς (25/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Οι κιτρινοπράσινοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι, οι Βούλγαροι πατούσαν καλύτερα και δημιουργούσαν ευκαιρίες. Μπορεί το γκολ τους στο 2ο λεπτό να ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στο Λαρένα, όμως το πλασέ του Λουκόκι στο 7′ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 0-1.

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να συνέλθει από το αρχικό σοκ, η Λουντογκόρετς μέχρι το 20′ ήταν καλύτερη αλλά το συγκρότημα του Ιραόλα κάπου εκεί ισορρόπησε το παιχνίδι. Βγήκε με αξιώσεις μπροστά και στο 23′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή πάνω στο Τρισκόφσκι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Ο Λαρένα από τα 11 βήματα ισοφάρισε και έδωσε νέο αέρα στους Λαρνακείς.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε κυρίως από δεξιά με τον Ίγκορ να αναπτυχθεί όμως τα χαλούσε στη τελική προσπάθεια. Ο ρυθμός έπεσε, το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε και έτσι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε ΑΕΚ και Λουντογκόρετς στο 1-1.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα από τη Λουντογκόρετς, προσπάθησε να βρει το δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Χέφελ στο 53′ έφυγε λίγο έξω. Πατούσαν καλύτερα οι γηπεδούχοι, από τον άξονα οι Χέφελ και Λαρένα οργάνωναν το παιχνίδι ενώ οι Βούλγαροι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να γίνουν επικίνδυνοι.

Ο Ιραόλα από το πάγκο με τις κινήσεις του θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα, οι παίκτες του έψαχναν με κάθε τρόπο την ανατροπή αλλά πότε η αστοχία, πότε οι καλές παρεμβάσεις των αμυντικών της Λουντογκόρετς δεν έφερναν το 2ο γκολ.

Τα λεπτά κυλούσαν, άρχισε και η κούραση να κάνει την εμφάνισή της και έτσι ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Ο Τέτε δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση στο 83′ αφού το σουτ του έφυγε λίγο έξω.

Εν τέλει οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αν και η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο αφού πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top