ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να περιμένει το επόμενο ραντεβού με τους «αετούς» – Ο παίκτης… ερωτηματικό για το Μακάρειο

Να περιμένει το επόμενο ραντεβού με τους «αετούς» – Ο παίκτης… ερωτηματικό για το Μακάρειο

Το γνώριζαν εκ των προτέρων, ότι ήταν περιορισμένες οι πιθανότητες τους να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, από την Άιντραχτ στην «φλεγόμενη» έδρα της. Οι δυσκολίες φάνηκαν από το ξεκίνημα, το τελικό αποτέλεσμα (2-0) μπορεί να λεχθεί ότι κολακεύει τον Απόλλωνα, βάσει της συνολικής εικόνας που είχε η αναμέτρηση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν ειλικρινής στη συνέντευξη τύπου, επισημαίνοντας ότι δεν δικαιούνταν να πάρουν οτιδήποτε από το παιχνίδι. Εκείνο που θα θυμούνται στο κυανόλευκο στρατόπεδο, ήταν η τριπλή ευκαιρία που είχαν στο 80ο λεπτό (με τα δοκάρια των Ζοάο Πέδρο, Παπουλή και το κόψιμο στη γραμμή του πλασέ του Ζελάγια) για να μειώσουν στο σκορ. Θα θυμούνται επίσης γκάφα του Μπρούνο Βάλε, από την οποία προήλθε το πρώτο τέρμα.

Όμως, τουλάχιστον οι οπαδοί που δεν είναι αχάριστοι, δεν τον «έστησαν στον τοίχο», μη ξεχνώντας πόσα πολλά έχει προσφέρει στην ομάδα τους τα τελευταία έξι χρόνια. Για να βρίσκεται ο Απόλλωνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (για τέταρτη τα τελευταία έξι χρόνια), στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, είχε καθοριστική συμβολή ο Πορτογάλος κίπερ. Για κάποιες επεμβάσεις που είχε κάνει στον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία για τα πλέι οφφ. Η ήττα με 3-2 που είχε δεχθεί η ομάδα σε εκείνο το ματς, ουσιαστικά είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα και ακολούθησε η στενή νίκη με 1-0 στη Λευκωσία.

Και πιο βαριά να ήταν η ήττα από τους Γερμανούς, κανένας στον Απόλλωνα δεν τα έβαφε μαύρα. Πλέον θα προσπαθήσουν για μια πιο «γεμάτη» και πιο πειστική αγωνιστική παρουσία στον αγώνα της 8ης Νοεμβρίου στη Λευκωσία με τους «Αετούς» της Φρανκφούρτης. Παίζοντας στο δικό τους περιβάλλον, θα προσπαθήσουν τουλάχιστον μην χάσουν.

Προς το παρόν, θα επικεντρωθούν στον επόμενο «σταθμό» τους στο πρωτάθλημα, που είναι ο αγώνας της Δευτέρας με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο αυτονόητος στόχος είναι να πετύχουν την έκτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Φώτης Παπουλής επέστρεψε στη Λεμεσό, με πρόβλημα τραυματισμού. Χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού, στη διάρκεια του προχθεσινού ματς. Οι πιθανότητες να δηλώσει παρών στο παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ λίγες. Έξω θα είναι οι τραυματίες Γιούστε και Κέβιν Μπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top