ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στην Parimatch με 199+ αγορές! Βλέπεις Over2.5; 1.53!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στην Parimatch με 199+ αγορές! Βλέπεις Over2.5; 1.53!

Αυτοί παίζουν – Εσύ κερδίζεις

Ο ‘ναός’ του ποδοσφαίρου είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ακόμη ένα El Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και η Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από αυτή την αναμέτρηση προσφέροντας περισσότερες από 199 αγορές! Με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας αφού και οι δύο ομάδες αναμένονται να παλέψουν για να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα να αποδείξει ποιος είναι ο κυρίαρχος στην Ισπανία ή θα χαλάσει το πάρτυ η Ευρωπαϊκή βασίλισσα;

Προβάδισμα όσον αφορά τον άσο της Μπαρτσελόνα στα 2.00 ενώ τυχόν νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 3.60. Η πιθανότητα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος είναι στο 3.90. Αν στο συγκεκριμένο αγώνα περιμένετε γκολ και θέαμα το over 3.5 είναι στο 2.37. Ο συνδυασμός της νίκης της Μπαρτσελόνα και over 2.5 γκολ είναι στο 2.70 ενώ η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και over 2.5 γκολ είναι στο 4.70.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό

Μπαρτσελόνα / Μπαρτσελόνα  3.05

Μπαρτσελόνα / Ισοπαλία  12.0

Μπαρτσελόνα / Ρεάλ Μαδρίτης  22.0

Ισοπαλία / Μπαρτσελόνα  5.60

Ισοπαλία / Ισοπαλία  6.90

Ισοπαλία / Ρεάλ Μαδρίτης  8.10

Ρεάλ Μαδρίτης / Μπαρτσελόνα  18.0

Ρεάλ Μαδρίτης / Ισοπαλία  13.5

Ρεάλ Μαδρίτης / Ρεάλ Μαδρίτης  5.80

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top