Λέει ΠΑΡΩΝ ο Παπουλής…

Λέει ΠΑΡΩΝ ο Παπουλής…

Ο Φώτης Παπουλής είναι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα του Απόλλωνα με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο διεθνής επιθετικός είχε έναν μικροτραυματισμό στο δάκτυλο του ποδιού, στο παιχνίδι με την Άιντραχτ. 

Για να τον συμπεριλάβει στην αποστολή η τεχνική ηγεσία, σημαίνει ότι δηλώνει έτοιμος. Αν θα είναι στην ενδεκάδα, θα το αποφασίσει ο Αυγουστή. 

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Κέβιν Μπρου και Έκτορ Γιούστε. 

Οι κυανόλευκοι στοχεύουν στη έκτη νίκη τους, σε ισάριθμα παιχνίδια, μη υποτιμώντας βεβαίως ότι η Δόξα είναι υπολογίσιμη δύναμη και στη φετινή χρονιά. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE