ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ Τέτε η ΑΕΚ μπροστά στο σκορ!

Με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ Τέτε η ΑΕΚ μπροστά στο σκορ!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ (29/10) ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά είδαμε τόσο την Ανόρθωση τόσο και την ΑΕΚ να προσπαθούν να αναπτυχθούν επιθετικά όμως να έχουν ως πρώτο μέλημα την αμυντική τους λειτουργία.

Και αφού περάσαμε το πρώτο εικοσάλεπτο, οι κιτρινοπράσινοι πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και έψαξαν το γκολ, χωρίς ωστόσο να φτιάξει κάποια αξιόλογη στιγμή.

Στο 28′ η Ανόρθωση έχασε μεγάλη στιγμή με την κεφαλιά του Σίντελφελντ να φεύγει λίγο έξω. Και αφού δεν άνοιξε το σκορ εκεί η Αμμοχωστιανή ομάδα, το έπραξε ο Τέτε στο 33′. Ο Ισπανός έγινε δέκτης της μπάλας από πάσα του Γιάννου και με αριστερό συρτό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου για το Ανόρθωση 0 ΑΕΚ 1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 0-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top