ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες Απόλλωνα και ΑΕΚ, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την ΑΕΛ

Να εκμεταλλευτεί τις απώλειες Απόλλωνα και ΑΕΚ, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την ΑΕΛ

Πανέτοιμος για το Κυριακάτικο (04/11, 17:00) δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Πάφο είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του Απόλλωνα, για να περάσει μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά από την 4η ΑΕΚ που έχει 13 πόντους, αλλά και δύο ματς λιγότερα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή αγωνιστική του εικόνα, προσθέτοντας τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στην «κούρσα» για την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος.

Ο Πάολο Τραμετσάνι δούλεψε τις τελευταίες ημέρες ακόμη πιο εντατικά σε θέματα τακτικής, αλλά και ανάπτυξης παιχνιδιού και προέβη μάλιστα και στις απαιτούμενες διευκρινίσεις προς τους παίκτες του για τους δύο αυτούς τομείς, προσπαθώντας σταδιακά να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να δώσει το δικό του στίγμα.

Η ομάδα έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά επιβάλλεται να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, εάν θέλει να καλύψει όσο πιο σύντομα γίνεται το χαμένο έδαφος και όχι να δει (ενδεχομένως) τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται.

Έγινε επίσης αρκετή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στις στατικές φάσεις (σσ. κόρνερ και φάουλ), όταν η ομάδα αμύνεται αλλά και όταν επιτίθεται.

Ακόμη, ο Τραμετσάνι μελέτησε με τους συνεργάτες του την ομάδα της Πάφου, έχοντας δει και το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε απέναντι στην Ομόνοια και κατάστρωσε το αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο ίσως κρύβει και κάποια κίνηση-έκπληξη για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Θεωρείται (μάλλον…) δεδομένο ότι ο τρόπος προσέγγισης του εν λόγω αγώνα σε θέματα τακτικής και στρατηγικής, θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, ενώ λογικά θα δώσει βαρύτητα (και) στην εξουδετέρωση των δύο μεγάλων ατού των γηπεδούχων, Ανγκούλο και Νέμετς που έκαναν… «όργια» την προηγούμενη (7η) αγωνιστική στο ΓΣΠ απέναντι στο «τριφύλλι».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (03/11), με τον Ιταλό τεχνικό να παίρνει μαζί του 20 παίκτες στην αποστολή.

Θυμίζουμε τους «εκλεκτούς»:

Βάτερμαν, Ρομό, Βούρος, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ρουέδα, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Κασκίνι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Τάμαρι, Νατέλ, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top