ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Την σκότωσε γιατί δεν τον ήθελε πλέον – Συλλήψεις δυο προσώπων

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Την σκότωσε γιατί δεν τον ήθελε πλέον – Συλλήψεις δυο προσώπων

Συλλήψεις δύο ατόμων στα κατεχόμενα για την τελευταία δολοφονία γυναίκας.

Δύο άνδρες που φέρονται να βοήθησαν τον ύποπτο για την δολοφονία της Γκιουλμπαχάρ Ουλουτάν, Φατίχ Τσικριτσί να διαφύγει την ημέρα του φόνου, συνελήφθησαν την Κυριακή 04/11.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι δύο άνδρες, 35 και 39 χρόνων, βοήθησαν τον ύποπτο να φύγει από το σπίτι όπου εργαζόταν το θύμα στο Κιόνελι στις 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσικριτσί παραδέχθηκε την διάπραξη της δολοφονίας με το αιτιολογικό ότι το θύμα, το οποίο σκότωσε με 13 μαχαιριές, δεν ήθελε πλέον να συνεχίσει να έχει σχέση μαζί του.

Συνελήφθη την Παρασκευή 2/11 και τέθηκε υπό 3ημερη κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE