ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπαπέ… εκθρόνισε τον Κέιν και έγινε ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου – Η ΑΞΙΑ τους

Ο Μπαπέ… εκθρόνισε τον Κέιν και έγινε ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου – Η ΑΞΙΑ τους

Με 216,5 εκατομμύρια ευρώ ο Κιλιάν Μπαπέ είναι πλέον ο πιο ακριβός παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χάρι Κέιν.

Η έκθεση του CIES, του διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, ενημέρωσε πως για τον μήνα που πέρασε η κορυφή, αναφορικά με τη χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών, άλλαξε.

Πλέον, αυτός που βρίσκεται εκεί δεν είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, αλλά ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 216,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κέιν έρχεται πλέον δεύτερος με 197,3 εκατομμύρια ευρώ και τρίτος ακολουθεί ο Νεϊμάρ με 197 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο πιο ακριβός, κοστίζοντας 102 εκατομμύρια ευρώ. Ο πιο ακριβός αμυντικός είναι ο Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα με 99,2 εκατομμύρια ευρώ και ο πιο ακριβός μέσος ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ με 163,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπαπέ, όπως γίνεται αντιληπτό, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των επιθετικών.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top